Vychutnej si ticho

Vychutnej si ticho

Anotace: Slova jako násilí lámou ticho do mého malého světa.

Slova jako násilí lámou ticho
do mého malého světa vrážejí
působí mi bolest a propichují mě
chápeš to má dívenko ?

Všechno co jsem kdy chtěl
vše co jsem kdy potřeboval
je zde v mém náručí
slova jsou strašně zbytečná
jen ubližovat dokáží

Přísahy jsou uzavřeny
aby se porušily
pocity jsou intenzívní
slova obyčejná
radosti a bolest zůstávají
slova jsou prázdná
a snadno se zapomínají

Všechno co jsem kdy chtěl
vše co jsem kdy potřeboval
je zde v mém náručí
slova jsou strašně zbytečná
jen ubližovat dokáží

Vychutnej si ticho
Autor Quoman, 04.09.2008
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: okapovaroura, igniss, Kristine Clary-Aldringen, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí