Matka

Matka

Anotace: odkašlat si, možná si i odplivnout...

Uprostřed lesa hoří svíčka
Matička čeká na chlapíčka
Chlapíček domů nevrátí se...
On utopil se v jedu míse

On utopil se v očích laně
Když natáhnul k ní svoje dlaně
Netušil co ho ještě čeká...
Teď nahé tělo nese řeka

Voda je chladná, v roztoužení
Unáší ho, kde lásky není
Studené tělo vlny hladí...
Však matce nikdo neporadí

Kde hledat syna, zdali v houští
Však matka dítě neopouští
Hledá a volá na chlapíčka...
A někde v dálce zhasla svíčka
Autor Bůchví..., 04.09.2008
Přečteno 358x
Tipy 12
Poslední tipující: Noc17, okapovaroura, dablik007, pavlis, malá čarodejnice wiggová netopýrková, danaska, Petrik78
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Při čtení se mi vybavily takové ty staré tajuplné balady. A ty já mám moc ráda.

05.09.2008 12:19:00 | danaska

v dálce zhasla svíce...nevrátí se...nevrátí se...nevrátí se více...vážně smutná

05.09.2008 10:58:00 | saroko

!!

05.09.2008 06:37:00 | Bůchví...

??

04.09.2008 22:15:00 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí