V normě

V normě

Anotace: Tohle bylo napsaný tak ňák nahodile...

Pomáhá to když jsi nablízku
nevím co jenom dělat
vždycky když se to takhle otočí
naruby.
Pomáhá to když je tma
a venku nepadají světla
na chodníky,
sedět a poslouchat zvuky
není zrovna pro mě.
Kdy naposled bylo
jaro?
Zdá se mi, že je zrovna teď
a ptáci jsou na stromech
zticha.
Nikdy by mě nanapadlo, že právě dneska
začne jaro
že půjdu po ulici a bude mi fajn
že zapomenu na včerejšek
kterej jsem celej probrečel
že klidně odejdu z bytu aniž bych
si myslel že jsem hrdina co se vlastně vůbec nebojí.

Nikdy bych si nepomyslel
že to bude zas tak špatný.
Nastrkal jsem do sebe
tolik pouček, že se mi točí hlava
a stejně se neovládám
jednou umřu na rakovinu nebo na infarkt,
pokud do tý doby nebudu už mrtvej...
Dneska v noci se mi zdálo
o mý slabosti
ale snad to zase přejde
protože bude ráno
bez odchodů do školy nebo práce
kde zkouším nezešílet

...a tak se dny zas otočí
a já se mužů dívat do zdi.
Autor frangir, 04.09.2008
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí