Amores perros

Amores perros

Anotace: au ty mé srdéčko co je to zase, bolíš a bolíš a bolíš jak ..... :(

Láska ta zlostná bolí a štípá
Je to jen přelud chemická klec
Chvíle před smrtí když EKG pípá
Závislá droga ta hrozivá věc.

Vyrve ti srdce zatemní rozum
Utrápí duši tak taková jest
Chybu v ní uděláš pokud se zmýlíš
Pro další šanci tě čeká už trest

Trápím se trápím bolest mě ničí
Jsi tolik spřízněná a vzdálená snad
Proč si to udělal tělo mé křičí
Za možnost návratu výměnou chlad

Nesnaž se bodat mne svým nožem citu
Nedělej horší dny než už zde jsou
Jediná pro mne že ty se mnou jsi tu
Však s tebou kamarád je almužnou

Hledej své štěstí a nech to tak být
Třeba už čeká tě za dalším rohem
Nesnaž se mé srdce v prach rozemlít
Potichu zašeptej adié, sbohem.
Autor Comoosa, 05.09.2008
Přečteno 357x
Tipy 4
Poslední tipující: bajli33, Rbb, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nekde ti rymy sedi,jinde zase ne...myslim, ze by se to dalo zpracovat lepe, i ty rymy , jsou dost okoukane, urcite jinćh ma čj vic ;)

05.09.2008 11:57:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí