Carpe Diem

Carpe Diem

Anotace: Jak se dá v dnešní době užívat život?

Šerpa pohřbena pod nánosem prachu,
nápis na ní jen „ Maturant 2006“ ,
z druhé strany jen věta jenž mění životy,

Carpe Diem na ní se třpytí, modř v záři svíček,
zapomenuté slovo v našich srdcích,
po večeři jsme utekli každých do jiných rodin,
pryč od sebe, pryč od naší svobody,

Carpe Diem pod nánosem prachu,
život se pomalu ztratil, jen slova zbyla,
nezájem publika hlavně když člověk tančí,

Carpe Diem pod nánosem už mnoha slz,
za odloučení, za pln smutek od bezvěrců,

Carpe Diem, pod křížem pláč…

Jak se v dnešní době užívá život?
Autor Láďa, 05.09.2008
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

carpe diem..využij dne..

05.09.2008 17:23:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí