Oheň a voda

Oheň a voda

Anotace: O citu, asi to bude nesrozumitelné, napsala jsem to do P.Pointu k obr. těch dvou živlů.

Jak krásně hřeje,
jak krásně chladí,
je jako Láska
Cit, co nezradí,

když do něj foukáš,
když osvěží tě
jsi jako dítě
co umí si hrát.

Je tu od staletí,
časem si plyne
a ty víš,
že nebude to jiné.

Tak ohřívej se,
to prudké osvěžení,
plaménkování,
ve dvou zrcadlení..

Tak to je láska,
nic krásnějšího není.
No snad jen
sklenka pokušení.
Autor jupiter, 05.09.2008
Přečteno 391x
Tipy 1
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí