Mezi vlkem a psem

Mezi vlkem a psem

Anotace: táži se tak sama sebe, kdo jsem?

z očí do očí hledím
otázkám snaže se pochopit
tápajíc ve tmě, hádám, nevím
myšlenky, kéž šly by uchopit

z očí do očí
otázky, jejichž odpověď je tichá
ze tmy ke mne směle kráčí
pravda lichá

z očí do očí v odraze
hodina mezi vlkem a psem
smutný člověk, životem zrazen
kdo jsem, když nejsem?
Autor Janika, 05.09.2008
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: brooklyn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ňuf ňuf, trochu filozofická

16.11.2009 07:34:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí