TEN CHLAP

TEN CHLAP

Anotace: ...

.

Tupým dřevcem tě odmrštil
daleko od své zběsilé jízdy,
hromady padlých nepohřbil,
ke všem se otočil zády.

Šíleným tryskem vyhlíží oběti,
jen slabé vybírá,
ty co jsou bez dětí,
v ústrety zážitkům koně utýrá.

Pěšáček schoulený těžce se vleče
nikdo ho nevnímá a jedna přece,
nese to těžce jen křičet by chtěl,
nechci být sám,vždy jsem naletěl.

Oř pod ním zeslábl,sotva už stojí,
pane můj nemůžu už jsem si užil,
zůstal ti život jen a málo chlapství,
lepšího koně jsi žadonil.

Panna ne mladá,tak akorát,
přivila poutníka za vlastní práh,
rány mu omyla než půjde spát
potom ho poznala,to je TEN chlap.

Pod tíhou vzpomínek
ustlala lože,něžně se přitiskla
a to je konec.

.
Autor WAYWARD, 05.09.2008
Přečteno 271x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Manon.H, bobi bobie, Pišák, jita.1965, drsnosrstej kokršpaněl, Iva Borecká, okapovaroura, Štěpina G, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přijde mi, že se to "jakoby nerýmuje" úplně rytmicky a pravidelně... a zase mne přitáhl obsah; rozhodně dost zajímavá

07.09.2008 21:02:00 | drsnosrstej kokršpaněl

konec dobrý, všechno dobrý ;-)

06.09.2008 18:39:00 | Caracol

Líbí se mi :-))

06.09.2008 11:47:00 | JaniHani

..mě se to líbí,já si něco do sebe vzala..

05.09.2008 20:11:00 | igniss

promin,ale tohle je podle mne na tebe hodne podprumerne, jak ty rymy i rytmus..tak obsahove

05.09.2008 19:37:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí