Milování s ďáblem

Milování s ďáblem

Anotace: Nevíš, že tančíš..

Nevíš, že tančíš s ďáblem o život.
Netuše bráníš svůj trpký den,
aby žil jsi ještě chvíli.

Zjisti, co je to za úděl
a smyj krev lidí.
Seber odvahu
a dotkni se kůže spálené.

Vůni cítíš ve svém srdci bláhovém
a přestáváš vnímat.
Smaž naivitu dětství
a pojď se pomilovat.

Zmizí Ti s úsvitem
a nikdy nespatříš ji více.
Miluješ se s ďáblem spadlým z nebe,
se svým snem necudným,
se svou představou staletou
a téměř ztracenou.
Autor K.lara, 05.09.2008
Přečteno 262x
Tipy 4
Poslední tipující: igniss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí