Chtěl bych...

Chtěl bych...

Anotace: ...tebe...!

CHTĚL BYCH koukat do tvých očí,
CHTĚL BYCH líbat tvoje rty.
CHTĚL BYCH cítit tvoji vůni,
CHTĚL BYCH být tam kde jsi TY.
Autor Jacues W. Moucheron, 04.10.2004
Přečteno 639x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí