veselý Veselý

veselý Veselý

Anotace: aneb., téma prvního ročníku...

V zářícím odlesku
kouzelných kruhů pod plápolajícím plamínkem
pátečního večera pozorujíc tvůj smích

- smích tak veselý v hřejícím svitu -
v oparu Tvých slov a výměně pohledů
myšlenka za myšlenkou prohání se mezi námi

není nad čím přemýšlet, když jsme tu sami
pod hřejivou hudbou varhanisty
rozletěly se kolem všechny pracovní listy

( ztratily se písemky z matiky - výmluva : tož pokusím se je najít )

mezi notami a v kouzelném světě
vznáší se Veselý, obejme Tě
zabloudí zrakem od očí po výstřih

netuší, že každý už jej vystih
tak snad plamínek bude hořet dál
byl jsi tak roztomilý, když si po klavíru

s Jinouzkovou (cenzura) po tmě v kabinetě stál
ani o tom nevíš

svíčka se rozhořela
zaznělo Hallelujah a vše zlé zapomenuto bylo
i když se to nikomu nelíbilo

však v pondělí
zas bude brázdit tím naším "ústavem"
na vodítku s kyselými rybičkami

i když to má s námi občas těžké

hlavně, že bude stále veselý Veselý po Veselé,
a nikdy jinak!

- hoří dál -
Autor padající do neznáma, 05.09.2008
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Holis, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé, myšlenkové... Nevím, zda-li jsem správně pochopila.

05.09.2008 22:00:00 | NikitaNikaT.

Maky drsný, krásny....hlavně aby to nenašel :-D

05.09.2008 20:13:00 | Lenullinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí