Míjení

Míjení

Anotace: ...takovej strach :) z rozdílnosti...

Tady bylo Včera -
na místě spadanýho listí,
pod javorovým stromem,
kam slunce nesvítí.
Napůl prožitej dnešek
a zítřek
podlehne stárnoucímu času
v otáčení nocí a dnů
Z kopretin poskládám kytici
pro tebe a pro mě
dřív než se probudíš,
já usnu vedle tebe
Říkej mi slova ve spánku
všechny noční můry odejdou
a zachyť můj pohled ve tmě
jakmile procitnu
nenech mě zavřít oči
Vždy se vídáme v protisměru
je to věkem
nebo opakem našich cest
že chodíme každý sám
Kdybych věděl a ne jen tušil
o čem doma sníš
odvážil bych se mít tě rád
a jít tím samým směrem
vedle tebe.
Zatím jsme stálí v náhodném setkávání,
míjíme naše kroky.
Autor frangir, 05.09.2008
Přečteno 271x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, saddova, teranosaur
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je pekna, mozna,ale az moc slov misty

05.09.2008 21:29:00 | saddova

krasna basenka;-)

05.09.2008 21:17:00 | teranosaur

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí