Osamělá

Osamělá

Anotace: Ve tři v noci...

Jsem doma a zalehnutá v pelíšku,
chybí mi ale někdo, kdo hladil by mě na bříšku.

Chybí mi tu oči, rty, ...
Teplá náruč... Prostě ty!

Chybí mi tvé pevné objetí,
kdo obejme mě, když ne ty?

Chybí mi ta něha, péče,
s tebou čas utíká, bez tebe se vleče.

Stýská se mi po společných chvilích,
Jsem nekorunovanou královnou osamělých.

Bojím se i svého hlasu,
co ti řeknu, když to všechno neunesu.

Neodcházej!...
/Uvnitř mě zaznívá jen dutý výkřik./
Pořád jsi pryč
a tví přátele jsou na mě jako bič.

Jsem s tebou, ale stejně trochu osamělá.
Říká se, že až když něco ztratím,
pak zjístím, co všechno jsem měla.

Jsem zamilovaná do příběhu, který jsme žili,
než ztratil ses v koňském koloběhu.

Jak dny za dnem přicházejí,
temno se světlem se vystřídají.

Já se vždycky ráno budila
a někde hluboko uvnitř jsem cítila,
že ať jsi kde jsi,
pořád jsi se mnou.

Možná se něco stalo, protože
dneska mi jsou krásné vzpomínky málo.
Každým dnem tě mám ráda víc a víc
a vlastně ti to ani nesmím říct.
Autor Morgana la Fay, 06.09.2008
Přečteno 466x
Tipy 1
Poslední tipující: Puck
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásný! Moc, hlavně začátek :)

29.09.2008 18:35:00 | Puck

to, co se snažíš sdělit mi přijde moc silné na to, aby to vůbec někdo smysluplně sdělit dokázal...

06.09.2008 10:23:00 | Franti

taková obyčejná...Ani maková ani taková. Rytmus veršů místy kolísá a některé rými mi přišly násilně dosazeny... Mno na to, že je to ve tři ráno, tak to vcelku ušlo.. moc se mi líbily první sloky začínající slovy: Chybí mi :)

06.09.2008 10:03:00 | Anewue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí