předem se omlouvám za tenhle škvár

předem se omlouvám za tenhle škvár

Anotace: předem se omlouvám za tenhle škvár

tenhle stav nad ránem
kdyz zbudim se s cigarem
nikdy bych nekouřil to ne
ale posledni dobou
jako znameni prokleti
po ránu zjeví se
cigareta v moji kapse
s hlavou třeštíci
když vypotácím se
z překážkové dráhy
musím čelit všední realitě
a to přiznejme si
působí velmi krutě
nestrávené brmburky
smějí se na mě z umyvadla
takhle vstává
ten nihil
co čekal že se vždy
vše vyřeší samo
zatím se vyřešilo
jen to že nemuže
vzpomínast a
stydět se za včerejšek

předem se omlouvám za tenhle škvár
Autor bratr neohrozeny, 06.09.2008
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: Anita Buchtová, timotej, Zamilovaná do nezamilované doby
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

oběti bázlivých nocí, nedožvýkaný tabák v rozlité budoucnosti ..

06.09.2008 21:49:00 | timotej

:D dobry no.. tobe je sestnact, jo ? :D no, su zanedbana. nekourim, nepiju :D ale co me mrzi - bramburky si se mnou nepovidaj, dokonce se na me ani neusmejou.
boze... co si zac... ze nazyvas pocity skvarem ;)

libi se mi to

06.09.2008 19:21:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí