Přijdeš a odejdeš

Přijdeš a odejdeš

Anotace: Ukazuje, jak láska je pomíjivá...

Proč, když začínám plát,
přijdeš mě uhasit.
Přijdeš dát mi sbohem jako ostatní.

Přijdeš a dáš mi sílu ničit,
protože ty jsi pro mě další z mála
a přece můj první.

Přijdeš a koukáš se,
jak pláču.
Přijdeš a líbáš jinou.
Přijdeš a já cítím,
jak málo pro tebe jsem.

Přijdeš a vím,
že tebe nezkrotím.
Přijdeš a před tebou se neschovám.
Přijdeš a stanovíš pravidla.

Přijdeš a já odcházím,
protože my nejsme...
Autor K.lara, 06.09.2008
Přečteno 376x
Tipy 1
Poslední tipující: saroko
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí