Stavitel, architekt, malíř...

Stavitel, architekt, malíř...

Anotace: něco o mě...

Stavitel domečků z karet,
co padají
jen když zafouká

Hledač vzácných pokladů,
jako je návod pro život,
noty,
podle nichž hrát

Amatérský kartograf,
ve slepých mapách života
pátrající kam jít

Naivní architekt
stavící kolem sebe
vzdušné zámky

Malíř bez talentu,
který maluje budoucnost
na špinavá plátna snů

Občasný slepec,
předstírající,
že nevidí nic kolem sebe,

Příležitostný tonoucí,
co se dívá na svět
ze dna sklenky

Normální člověk,
co občas neuhlídá
svoje myšlenky

Mimořádný blázen,
co mu někdo
říká snílek
Přečteno 259x
Tipy 11
Poslední tipující: Angee, Squat_the_world, fuu, Holis, Bíša, Boscai, Myrja
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo jo, to všechno a ještě mnohem víc mne dokonale vystihuje:)

06.12.2008 21:09:00 | Squat_the_world

Moc pěkná:o)

07.09.2008 08:03:00 | Holis

sebereflexe? každopádně hezky sepsané :) (já tak ráda protiklady.. :D )

06.09.2008 22:39:00 | Boscai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí