Šero

Šero

Anotace: Kéž bych to mohla změnit. 10 měsíců času se nedá zapomenout. Muka každodenních očních kontaktů.

Houpu se tiše střípkem noci
Čtyřlístek vkládá do dlaní
Skleněné štěstí shledání
Vše kolem skví se po ovoci

Za okny jiskří matné šero
Zní louče pro okamžik milý
Kdy tvoje rty se rozpojily
Horkost.. a srdce se mi chvělo

Ohnivá číše plná ctností
Vítězí vášeň nad vážností
Však jenom těm, kteří tě znají

Pak v nebi ohně plápolají
Spletené pravdy rychle zmizí
Už nebuď jen mou planou vizí
Autor Anima de Vries, 06.09.2008
Přečteno 305x
Tipy 4
Poslední tipující: janewe, Boscai, 0-0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí