Myslela jsem špatně…

Myslela jsem špatně…

Anotace: ....

Myslela jsem špatně…

Tvůj úsměv pro mě vším
Tvůj hlas není mi o nic míň
Když tě políbím
K nohám mi padají…
Andělé …
Polibek od anděla dostala jsem darem
Tvoji lásku přáním
Proč brečím?

A jen sním…o tom jaké by to bylo…
Kdyby…se to stalo…
alespoň na chvilku.
Jednou malou minutku

Už asi nemáš mě rád
Nebo jinou snad objímáš?

Tak jako každý před tebou
Miloval mě, pak stejně šel za jinou
Já v objetí s temnotou a slzami

Víc a víc mě rmoutí…

Srdce mé kamenné
Už nikdy víc bolavé

Myslela jsem že jsi jiný
Že se mnou chceš být…

Myslela jsem špatně…!!!
Autor Yukki, 06.09.2008
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: Azazen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí