síla absinut

síla absinut

Anotace: 6 panáků abisntu a já dokážu psát.. dobrá music.. já neumím lhát lidi pojďte si semnou povídat

neni v tom žádnej trik

je to jen v času mžik

voklop do sebe panáka

ať nikdo nemá tě za chudáka

dělší absint je tvoje inspirace

napsat rým s nim nedá tolik práce

chtěj mu pomoci chtěj se mu dát

absint neumí básníkům lhát

pokud lžeš tak jen sám sobě

všechny sračky jsou chlapče v tobě

piš co cítíšě co jak je

kašli na okonsoti o co de

napiš co vidíš co cítíš

napiš jak ty sám to chlapče vidíš

to je básnické umění

tak tomu hochu propadni

nech se absintem vést

nech se jak Paul Varlaine proklest

buď tím kdo šokuje masy

buď tím kdo kvůli lidem netrhá si vlasy

piš básně zkurvený rýmy

co záháněj nebo obnovujou splíny

kdo umí psát jako já?

ať hlavu na špalek přede mě si dá

vzdávám se a proklínám

sám hlavu na špalek za pravdu dám

miluju vás a přeju vám štětstí

bojujte jen když mátev zaťaté pěsti
Autor Jan Střelec, 04.10.2004
Přečteno 506x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí