Pobodáni vzteklou růží

Pobodáni vzteklou růží

Anotace: nákaza psychopatů

Hrajíc si na panenky,
polykajíc strach,
netušíme, že krade nám permanentky
do našich srdcí roztoužený vrah.

Pobodáni jeho něhou, ztrácíme tep,
hnijeme, stávám se jeho děvou, pod kůží rodí se střep.

Bodá do spánků a páře kůži,
umírám pozorujíc vyřezanou růži.
Autor Trophy, 07.09.2008
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: saroko
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zmenila bych formu a dala bych si veti bacha na rytmus...

07.09.2008 12:30:00 | saddova

Normálně... Já nevím. Ale něco na té básni je.

07.09.2008 12:18:00 | okousaná od světlušek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí