Lásko, jsi...

Lásko, jsi...

Anotace: Čím může člověk být i nemusí...

Jsi jako nedopsaná kniha,
která hledá si svůj závěr.
Jsi jako vyřčená zpověď,
co spoutá moje srdce.

Jsi jako svítající soumrak,
který rozsvítil a zhasl mé oči.
Jsi jako déšť bez kapek,
který zmátl mou duši.

Jsi mou iluzí,
co zmocní se mě v noci.
Jsi má symfonie znějící mi v uších.
Jsi slibem uvnitř ničeho.

Jsi schovaná a znovu nalezená vzpomínka.
Jsi i posledním výkřikem bolesti,
co zmátl mě i tebe.

Jsi kouzlem chladných nocí,
co ublížit mi chtěly.
Jsi jako vlna v řece,
co touží...
Autor K.lara, 07.09.2008
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lásko... ty tu nejsi. U mě. Místy moc pěkněé obraty.

07.09.2008 13:52:00 | okousaná od světlušek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí