JSI + JSEM = ???

JSI + JSEM = ???

Anotace: V přesném matematickém vyjádření 1 + 1 = 2 symbol "=" znamená "zřídka, pakliže vůbec kdy".

JSI...
Řeka, co nikam neteče
Štěstí, co v neštěstí uteče
Realita, co se mi jen zdá
Z nebe padající hvězda

/Poraď mi, co si přát/

JSEM...
Loutka, co ustřihli jí provázky
Odpověď, co Ti nezodpoví otázky
Skutečnost, kterou nechceš znát
Bojovník, co odmítá se prát

/A přece se to od něj žádá/

JSME...
Bludný kruh, konce nemající
Světlušky po tmě létající
Dva břehy oddělené tokem
Sobě dál – s každým dalším krokem
Autor Tymi14, 07.09.2008
Přečteno 271x
Tipy 6
Poslední tipující: urcite.me.neznas, Sunny, Inge, Bíša
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nene..je to porad stejny...a ja nejsem "on";)

07.09.2008 19:31:00 | Tymi14

tys to prepsal :)

07.09.2008 18:47:00 | saddova

Ano, svetlusky sviti...ale ne vzdy...

07.09.2008 18:00:00 | Tymi14

Krásně jsi to napsal!

07.09.2008 17:58:00 | Bíša

dobry,ale co ty svetlusky?? vzdyt ty v noci sviti ne???

07.09.2008 17:48:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí