Letec

Letec

Anotace: first

Jedna, dva, tři.
"Nefunguje!"

Jedna, dva, tři.
"Pane, nedokážu to!"

"Jak nedokážete, Georgi!
Jste přece nejlepší,
vždy jste byl!
Vy musíte!"

Jedna, dva, tři,
pokusy končí,
letec nedokáže hrát dál,
stroj na, který si zvykl,
stroj, který život vzal
a nikoho nebere dál.

"Maria, oroduj za nás."

"Georgi, zkus to ještě jednou!"

"Georgi!!"

Jedna, dva...
třetí někde v cestě lesní.
Autor come-past, 07.09.2008
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: Mademoiselle Drea, NikitaNikaT., Belmon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí