Momentka

Momentka

Anotace: First

Probouzím se na konci života
na zemi v nebesích
v leteckém vlaku.

strach pro radost
sluneční déšť
duha na poušti
válka v míru
pavouk ve vodě
voda ve slunci
slunce na pólu
vlk mluví se stromy
a kryje a střeží
Autor come-past, 07.09.2008
Přečteno 246x
Tipy 5
Poslední tipující: BoOBee, NikitaNikaT., igniss, Belmon
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

musim povedat ze je to zaujimave...a vydarene...

17.09.2008 20:25:00 | Mišiačik

ST! za obsah, je to zajímavé a dobré obraty.

11.09.2008 06:43:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí