ožralost neomlová

ožralost neomlová

Anotace: absint .. nápoj prokletých básníků .. piko čára pro fetky !

tomuhle se sakra říká plodná noc

to když bublinek v hlavě máš až moc

ne šampaň nýbrž absint je tvou drogou

a ty stáváš se na poli básnickem bojovou dogou

.

žádámám vás o smilování

dámy páni ...

mějte semnou soucitu

vždyť sklenku novou mám už nalitu

.

piju a hltám rýmů záplavy

v mé hlavě dostanou se jejich úpravy

miluju rap muluju mluvené slovo

tak řekněte kdo z koho?
.

rýmy do hlavy lítaj

tak pravidelně jako ptáci když na stromě zpívaj

mám plnou hlavu ubohejch řečí

co umrlici říkaj leda v křeči
.

netoužím po hodnocení

netoužím po povznášení

jen ať další lahev otevřou

jen tím mě básníka rapera nadechnou

.

je toho moc nelze vzdorovat jim

jsem lahev ze které vylétl tajemný Jin!

mluv pane co po měš žádáš

proč když mulíš pane nad sebou rukama máváš?

.
.

Jine ty pičo skrače

každej hoper do rytmu mýho skáče

chápej rytmy rýmy ulice

co cpu ti teď do tvý palice

.
tak makej ruce nahoru

ať můj rým má davovou povahu

davová psychóza

tyhle styly už znám

psychická nervóza

co pod kůži si dám

upnlě sám

.
.
.
.
----
Autor Jan Střelec, 04.10.2004
Přečteno 645x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí