ploty

ploty

Anotace: :(

Tam kdesi mezi ploty
najednou byl jsem sám
zul jsem si dětský boty
a vstoupil v světa klam
tam v dály
nechal jsem vrátka malý
když oko se mi kalí
tak se vracím
proti toku času
do dob vyšších klasů
zelenější trávy
kdo zná tuhle trasu
alespoň trochu z hlavy
líp se mu prej tráví
Autor zenge, 07.09.2008
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: okapovaroura, Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velká pravda, hezky to plyne, mě se to líbí

07.09.2008 21:50:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí