Zatoulanej..

Zatoulanej..

Anotace: .. polibek

Zatoulanej polibek
-málem jsem zakopnul
zapustil tam kořínek
z místa se nepohnul

druhý kořen zapustí
a pak ještě třetí
svůj flek už neopustí
(možná souzen je ti)

tahle růží obdoba
blíž k hvězdám rozkvete
krásnější rtů podoba
neroste na světě

taky můj zakořenil
o vrabčí skok vedle
jsou o sebe opřeni
v sloup k luně pobledlé

poprášil je hvězdný prach
kořeny se spletly
z našich rtů se ve hvězdách
dva zbloudilci střetli
Autor Petbab, 07.09.2008
Přečteno 307x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, laura3, Pišák, labuť, Kyle, igniss, okapovaroura, SZN, Myrja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí