Pro maminku

Pro maminku

Anotace: Báseň k svátku

Pro maminku k svátku,
píšu báseň krátkou,
básníčku jí na památku,
přidám pusu sladkou.

Moje maminka život mi dala,
spolu s tatínkem mě vychovala,
vychovala mě dobře, k obrazu svému,
vystavila mě životu překrásnému.

Přeji Ti jen štěstíčko,
ať svítí Ti sluníčko,
sluníčko ať dušičku zahřívá,
ať Láska život zazdívá.

Ať Láska vytvoří ochranou zeď,
nepropustí strachu změť,
bolest, smutek a strach,
nedovolí, aby dušička žila v tmách.

Takovou hráz já přeji Tobě,
ať pomáhá Ti v každé době,
ať propouští jen Lásku, štěstí, zdraví
a všeho špatného a zlého Tě zbaví.

Dále přeji hodně štěstíčka,
ať splní se Ti tvá přáníčka,
hlavně ta vysněná chatička
a další mnohá přání srdíčka.

Taky zdraví přeji Tobě,
ať vitalitu nosíš v sobě,
ať plamen hoří Ti v nitru,
ať v očích máš pořád jiskru.
Autor Manik, 24.08.2005
Přečteno 1685x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Taky jsem napsala pro maminku básničku, musím říct, že jsem ji tím rozplakala,byla tak dojatá a š´tastná...myslím, že maminkám by se občas říkat mělo, jak moc je máme rádi:o)

02.09.2005 10:37:00 | Sunny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí