Z ohně stvořena

Z ohně stvořena

Anotace: Neznáš mě...

Znáš mé jméno,
Znáš mé oči,
Nevíš o mně vůbec nic..

Znáš mou vůni, moji kůži,
To je vše,
Zkouším Ti říct…

Znáš můj pohled do očí,
Když hlava se mi zatočí
A cítíš,
Že s Tebou jsem ráda,
Ráda hladím Tvoje záda.

Nevíš o mně vlastně nic,
Jak žiju , z ohně stvořena,
Třeba jsem odlišná rasa,
Jsem člověk? Jsem zmatena..

Potkal jsi mne, našel jsi mě,
Zoufalou, a přesto plnou síly,
Rohy nedokážu skrýt,
Oděna však v duši víly.

Oči plné čehosi,
Co nelze obsáhnout pár slovy,
Neznáš mne, nikdo mě nezná,
A kdo zná, tak nic nepoví…
Autor Ammazonic, 08.09.2008
Přečteno 236x
Tipy 9
Poslední tipující: Mraveneček, Romana Šamanka Ladyloba, Pišák, Manon.H, blue, igniss
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslímže to je hodně vystihující,
taky si někdy říkám něco podobného...
že mě vlastně nikdo nezná... ale ono se to časem všechno srovná, věřím tomu :)
i pro Tebe

08.09.2008 10:51:00 | blue

..tvé dílko se mi líbí..:-))

08.09.2008 10:03:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí