Hornická

Hornická

Anotace: o horníkovi

všichni o mě ví že nemám strach
když jsem celý život na šachtách
mám jen stín na duši a v plicích prach
a společnosti hrozí krach

dvacet let jsem v dole žil
a svou práci bych neměnil
teď už práci nemám rok a půl
já ten důl potřebuju jak sůl

já ten důl mám stejně rád
i když mi tam umřel kamarád
já chtěl bych zas svou práci mít
teď o ní můžu ale jen snít

studený déšt téď padá z oblohy
a pod ním stijí horník nebohý
tápí se že děti maj hlad
a on v noci nemůže spát
Autor někdojiný, 08.09.2008
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí