Srdeční lázně

Srdeční lázně

Anotace: Asi o odvaze

Pučte mi tužku a nechte mě psát,
na sličná kvítka konvalinek,
do večerního vzduchu.
Nechte mě zbarvit nebe oranžovou
a stromy pokrýt modří.
Povolte mi pobyt v srdečních lázních.

Až vyjdu ven,
spatřím svět zpod růžových brýlí
a ani lásky vykradač
a ani citů vandal
a ani pravda bezlítostná
a ani ztráta štěstí
mi neukrojí za srdce
to co ho tolik těší.
Však ani láska upřímná,
by mi nenabídla více
V ní by mi srdce scházelo
a nezažhnulo svíce.

Pučte mi tužku a nechte mě psát,
na sličná kvítka konvalinek,
do večerního vzduchu.
Nechte mě zbarvit nebe oranžovou
a stromy pokrýt modří,
ale zakažte mi pobyt v srdečních lázních.
Autor lapi, 08.09.2008
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

náhodou někdy dobré jsou :o)) jako tahle tvoje

08.09.2008 18:16:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí