Frisko

Frisko

Anotace: tobě

Mám v mysli tě mám
ještě tak blízko
jak bylo nám
když každý z rán
měl jsem tě blízko
a dole spalo San Francisko

Přikryto sny
jak bílým peřím
i když jsem shořel
ještě věřím
v lásku bláznivou

Vzpomínám na San Francisko
a mraky tak nízko
o stromy škrtají
s dvojitou whiskou
rozmlouvám potají
o tom co bolí
když tluče tě holí
a stále není syta
samota ve tmě skrytá.
Autor zenge, 08.09.2008
Přečteno 247x
Tipy 4
Poslední tipující: Rolnička, okapovaroura, Veru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolavá...vzpomínám taky.../Líbí se mi zvlášť ten konec/

08.09.2008 18:20:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí