koukej

koukej

Anotace: co říct...-)

koukej na tmu všude kolem
je noc a jenom ticho v ulicích
tak se směj klidně směj se dál
koukej kolik je hvězd zářících

koukej kolik hvězd právě padá
jen pojď zkusíme je pochytat
tak se směj klidně směj se dál
koukej pořád lepší než jen stát

jsou lidi krerým stačí jen málo ke štestí
jsou lidi kteří chtěj mít mnohem víc
víš já jsem ten co prožívá každý den
jsem ten kterému stačí jenom říct

koukej na slunce jak vychází
za chvíli se dostane na obzor
tak se směj klidně směj se dál
koukej paní zima přišla z hor
Autor někdojiný, 09.09.2008
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: igniss, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tip za smích :-)

09.09.2008 13:52:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí