Pokud odejdeš

Pokud odejdeš

Nesmíš odejít, víš, co pro mě znamenáš.
Jestli sbohem chceš dát,
tak jdi raději bez loučení.
Lásku, co jsi mi dal, zpět si zase vem.
Už nechci být otrokem tvým.
V očích se ti leskne stín,
vím, co tím chceš říct.
Moje city jsi ve své moci měl,
dobře jsi to věděl.
Autor anděl s černou duší, 09.09.2008
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Jahodová kopretina, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí