Možná budoucnost!

Možná budoucnost!

Anotace: No snad se to nestane, ale že bude počítač chytrý jako člověk tomu klidně věřím....

Všechno je v háji, lidé jsou v ráji,
nebi a pekle.
Zatímco stroje, ti zlí roboti,
mají sídlo v sopce Hekle.

Všechno je v háji, ti co přežili,
chtějí být též v ráji.
Jídlo ani pití není,
někdo však věří, že se jednou rozední.

Oblak prachu,
následuje atomovku.
Jenže nespadla jen jedna,
nýbrž sto jedna!
Stroje likvidují vše,
čemu neříkají naše.

Moc lidí už není,
těch pár ale věří: Ono se rozední!
Uplynulo deset let,
málo lidí přežilo tenhle věk.

Roboti zrezli,
lidé se opět zvedli
a novou generaci o nich poučili
Autor Endosh, 09.09.2008
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí