Kapky deště

Kapky deště

Anotace: ...ráda pozoruji déšť....

Deštové kapičky tak volně stékají,
potichu dopadaj na okna,
a žádné starosti nemají.

Pěkně si kapou,
jedna přes druhou,
jakoby chtěli
odskočit za duhou.

Natáhnu dlaň,
a kapičku něžně pohladím,
že malinko studí,
mě vůbec nevadí.

Když příjde teta bouřka,
vesele bouchají do plechu,
ty malé potvůrky,
moc rády dělají neplechu.

Pak sluníčko výjde
a mrak vysuší kapičky,
lehké jak motýl,
co vylíhl se z kukličky.

Já chtěla bych na chvíli
s nimi si hrát,
pevně je sevřít v dlani
a dlouho se smát.
Autor sondulacek, 09.09.2008
Přečteno 303x
Tipy 7
Poslední tipující: jita.1965, Květka Š., NikitaNikaT., WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty dešťové kapky dělají neplechu,když padají tak ťapou na střechu,ťap,ťap,ťap.

09.09.2008 22:58:00 | Květka Š.

Pevně sevřít v dlani a nechat je vsát se do kůže ... ST! Myšlenkové, je to celkem dobré, líbí se mi to, myšlenku to má.

09.09.2008 21:45:00 | NikitaNikaT.

...lehounká,hravá,trochu dětská,ale zralá ST

09.09.2008 21:05:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí