Vkrádáš se

Vkrádáš se

Anotace: se vzpomínkou na S.

Tam, kde půlnoc odbíjí
krokem tanečním přichází stíny
Tam, kde nejsou šediny
skráně lesknou se do dálky
Tam, kde nitro prahne
je hluboko, široko NIKDO

Tam, kde jsi byl
smutek a opuštění
Tam, kde bys byl
teplo, slunce žár
Tady buď
ale jak?
Autor ni.va, 10.09.2008
Přečteno 334x
Tipy 11
Poslední tipující: sailorr, 6thSun, Holis, Monsignore, j.c., *whatsoever*, Bíša, G30R63
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..ano, závěr se vytrácí
jako teplo života...
***
Jiří senior

10.09.2008 23:29:00 | j.c.

závěr upadá v zapomnění, čekal jsem nějaký vystupňovaný závěr, ale i tak líbí!

10.09.2008 00:31:00 | G30R63

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí