Toužím

Toužím

Anotace: pro přítele

Prsty hlaď mou holou kůži,
potom vlož mi do ůst růži.
Polož si mě na podlahu,
chlapče to chce jen odvahu.
Pohasínám a zas hořím,
mojí ruku do tvé vložím.
Ústa se mi otvírají,
mlčí a nic neříkají.
Vzrušením jsem omámená,
polibkama polapena.
Tiše klekáš na kolena,
náhle nastává změna.
Hladím tvojí horkou kůži,
do ticha ti šeptám muži.
Miláčku, chci tě!a moc!
Mi spolu prožijem nádhernou noc.
Autor Donicia, 10.09.2008
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: Káňátko
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí