DRESDEN

DRESDEN

Anotace: ....

Místo Drážďan Praha
s bombardérem zbloudil bloud
v mracích chvilku váhá
máli s pum si éro zout
siluety domů
mezi domy řeka
u sta hromů
na co ještě čeká?
Shodit pumu na člověka
na mou Věru
to je proti desateru
to ho leká
pot z něj stéká
v krůpějích
neví kde je sever jih
neví kde má křídlo levý
ani kdo byl druhem Evy
kdo k nim chodí na návštěvy
do ložnice jeho ženy
žena už je sexu syta
zatím co on si tu lítá
tak to chodí v boji
piloti se v roji bojí
jejich ženy pod obojí
nechají si čechrat chvojí
vod pátku až do neděle
prostředníčkem nepřítele..
Autor zenge, 10.09.2008
Přečteno 251x
Tipy 8
Poslední tipující: Zpátky, Rolnička, raďo, WAYWARD, Káňátko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...moc vydařené dílko ST

10.09.2008 12:41:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí