MAKE IT REAL

MAKE IT REAL

Anotace: ....your fantasy

Můžeš skočit dolů nebo šplhat výš
dotknout se nebe...
Otevři oči pro svůj život
nic už nevrátíš
Vždycky jsi měl tajné přání
kterým nikdo nevěřil
usmívej se a utíkej dál
...blíž...
protože všechno se jednou stane
pro tvůj život
nedělej že neslyšíš
ja vím
že víš....

Můžeš poslouchat svoje srdce
nebo věřit pravdě
Vyber si šanci
co ti leží u nohou
Neváhej a ŽIJ!!
Autor Niky..., 10.09.2008
Přečteno 241x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí