Das ist die end

Das ist die end

Anotace: je to takový rozloučení s osobou, která pro mě znamenala strašně moc...(Pro Hanču)7.7.2007

Jsi mojí hlavní kapitolou života,
a kniha co vyšla,
se dá přepsat stěží,
víš,dala si mi hodně,
jedině na tobě mi záleží!
Hlavně buď šťastná,
nesmíš být prázdná.
Chci,aby si byla plná štěstí a rozumu,
i potom,co už s tebou nebudu.
Nikdy nelituj toho,
co si kdy udělala,
neboj se toho,
co si ještě nedělala.
Ať tě nikdy neděsí,
to,co tě kdy děsilo,
ať tě vždycky těší to,
co tě kdy těšilo.
Měj život plnej smíchu a přátel,
nikdy si je nenechej vzít,
svý lidi si drž u sebe,
i kdyby ses měla za ně bít.
Co hezkýho uděláš druhým,
to oni udělají tobě,
nikdy nedej znát smutek na sobě.
Světu ukazuj,
jen úsměvy svý,
který miluje srdce mý.
Život je těžkej,
však lehkej může se zdát,
na lehkou váhu nesmíš nic brát.
Ten kdo vidí vše růžově,
s tím se nezaházej,
ten kdo zas před sebou má černo,
toho radši obcházej.
Vždycky si žij podle svýho,
ale nech si občas poradit,
někdy můžeš na svoji blbost,
taky těžce doplatit!
Hlavně buď šťastná,
ať to bude s kýmkoliv,
měj se vždy hezky,
ať to bude kdekoliv.
Pro sebe svůj prostor měj,
žádný dlouhý kecy a prázdnej děj,
radši si okopávej svou zahrádku,
a neposlouchej cizí pohádku.
Nech se svést jen od lidí,
který dobře znáš,
nikdy neříkej ¨ano¨,
na to jestli ¨mi dᚨ.
Drž se svých pravidel,
a jdi za svým cílem,
se svýma bližníma,
děl se rovným dílem.
Poděkuj za to,
že můžeš být host,
omlouvej se vždy,
za svoji zlost.
Z mostu skákej,
jen pro ty nejlepší,
ti co jsou pro tebe podstatní,
ale i v aféře depky,
jsou tu pro tebe i ostatní.
Pro někoho znamenáš,
třeba celý svět,
pro mě však znamenáš těch světů pět.
Hlavně nikdy nezapomeň,
na starý časy,
na lidi s kterýma sis chodila hrát,
na řeči co se říkaly,
a na mě,
toho kdo tě má rád!
Autor squatt, 10.09.2008
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí