Bod obratu

Bod obratu

Anotace: Malá vzpomínka z léta...

A pak jeden den všichni zmizí
Vidíš slunce zářit, ale cítíš listopad
Ztratíš čas v hluku světa
Samota překvapí tě jako had

Vstříc tváří v tvář přitáhne tvoji pozornost
Tak rychle ztratíš svoji rutinu
A věříš v boha, jen mít koho chválit
Hledáš Malého Prince kdesi v stínu

Brečet, když padne víno, křičet, když prší ti do tváře
Všechno to uzavřeš - prosím si začít znova
I proti rozumu, chceš stavět oltáře
K čertu s tvou hostinou, - prosím si sůl a chleba.
Autor M22RainBird, 10.09.2008
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí