NIC NOVÉHO

NIC NOVÉHO

Anotace: nejdůležitější je se umět zastavit

svět se nemění
jsou války omyly
nemanželský děti
chatrče krásný vily

svět se nemění
jsou lásky osudy
navoněný holky
mezi lidma obludy

pojď se mnou zastavit se v čase
umět dávat i brát
čím líp tím víc

tvý velký plány jsou teď pasé
učím tě prstoklad
znát rub i líc

nejsi má první láska
ale takhle to má být poprvé
slyšet jak oheň praská
cítit dech máty peprné

svět se nemění
zrozením myšlenky
jenom se střídáme
milenci a milenky
Autor Elisha, 10.09.2008
Přečteno 274x
Tipy 12
Poslední tipující: Tanzania, Faileen, Psavec, Lota, blue, Holis, GM, spare
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

silné,myšlenkové...ST

14.06.2009 20:15:00 | Tanzania

naopak,
konečně někdo nazývá věci pravými jmény!

já tleskám! :)

10.09.2008 22:23:00 | blue

Nic nového pod sluncem, ale ty o tom umíš nově napsat.

10.09.2008 20:38:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí