Mamince mé

Mamince mé

Anotace: Mojí mamince..

Maminko má,
milovaná osůbko.
Děkuji za Tvé pohlazení,
za krásné slůvko.

Maminko má,
srdíčko bezedné,
každé Tvé gesto,
je tolik puvabné.

Maminko má,
sluníčko zářicí
miluju ruce Tvé,
tak nežně hladící.

Maminko má,
kytičko vonící.
S očima krásnýma,
pro nás slzy ronící.

Maminko má,
Tys déšť na poušti,
Ty která vždy,
vše mi odpouští.

Maminko má,
jenž zlatou rybkou chceš býti,
všechna má přání,
toužíš vyplniti.

Maminko má,
na Tebe slova jsou málo,
jak moc Tě miluji
mé srdce říct by si přálo.

Maminko má,
děkuji Bohu,
že dal mi naroditi se Tobě
a já říct Ti mohu..

Miluji Tě!
Autor Piitulka, 10.09.2008
Přečteno 726x
Tipy 8
Poslední tipující: Žena z Marsu, Kapka, Bíša, Holis, danav, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásné

10.07.2009 20:37:00 | Žena z Marsu

za takovou maminku... ST!

10.07.2009 18:33:00 | Kapka

...za maminky dávám vždy tip :-)

10.09.2008 23:56:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí