Poslední pokus...

Poslední pokus...

Anotace: Poslední pokus

Život běží, je to znát.
Sny, ty střeží, co mám rád!

Přání blednou, rty se chvějí,
tebou nehnou, neuspěji...

Slabosti proklínám, po klidu prahnu,
rozcestí protínám, špatně zas zahnu?
Autor Nazgulll, 11.09.2008
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, SZN
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neboj, ty se vždycky rozhodneš dobře...a podle srdce...

03.10.2008 10:50:00 | Peach

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí