Hitšok

Hitšok

Anotace: ..

Bezpečně vím
že tvůj černý klín
klínuje někdo jiný
ty bez pocitu viny
tak jako dříve
do očí nalháváš lži lživé
netušíš jak je to nebezpečný
pro tebe a ptáky cizý
co v peleších s tebou mizí
prostoplášnou nocí
jsem pavouk co přede plány
motýl s lebkou na zádech
za závěsem v kraji vany
ucítíš můj smrti dech
ticho tmavá silueta
jako z filmu Hittschoka
ostrou čepel v prostřed léta
zabodnu ti do voka
pak nabrousím čtyři dýky
pro všechny tvoje nápadníky.
Autor zenge, 11.09.2008
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: raďo, Holis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně pobavila:o))

11.09.2008 19:02:00 | Holis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí