Kde to žiješ...?!

Kde to žiješ...?!

Anotace: Z pohádky do reality... Jak už to dnes bývá...

Snila jsem sen
o Pretty woman.
-Chceš bejt můj princ?-
-Ne, je mi to na obtíž!-

Nosila jsem myší kožíšek,
a zvedlej nahoru nosíček,
byla ze mě Pyšná princezna
Krasomila líbezná...

Před očima tvejma
krásná Princezna ze mlejna,
jen mi chybí
Z pekla štěstí...

-Holka, kde to žiješ,
pohádkám zazvonil zvonec,
tak pojď, sundej sukeň,
dáme SEX!-
Autor monys, 11.09.2008
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: colorka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí