Zatracení

Zatracení

Anotace: Možná jsem se dostal tam odkud není úniku. Chci však utéct? Chci jen být šťastný jako každý. Je však těžké dobře žít když se nemohu ani o sve vlastní já opřít, ne však nemožné. Vše je jako mlhou zahalené, neuchopené a neuchopitelné

Kde mám svou jistotu,
tam kde se paprsky Slunce kříží,
mám možná ochotu,
žít opět za mříží.

Kdes ty, zmatený,
o co se mám opřít,
jen nářek pekelný
co má smysl? umřít?

Černý pes po mlhavé louce,
neznám západ ani východ Slunce,
nerozumím co dělají mé ruce,
třesou se mi, tak prudce.

Co já mohu kdy cítit?
Někdy se zas tak spontáně řítit.
(jako když jsem byl ještě ditě...)
Autor sambada, 11.09.2008
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí