Noční ulice

Noční ulice

Anotace: -----

Slunce už zapadlo,
v ulicích však stále svítí světla,
tam někde v podzemí jsou slyšet zvuky metra.

Ulice jsou prázdné,
možná několik tuláků ještě zkoumá noční ulice,
z dálky je však slyšet ruch dálnice.

Město jako by pomalu padalo únavou
po náročném, rušném dni,
však jen čeká než se opět rozední.

Brzy ulice zaplní se zase lidmi,
kteří budou spěchat za svou prací,
za zábavou či jen tak z nudy,
je zajímavé,
že nejvíce lidí chodí právě tudy.

Kolik lidí projde touhle trasou,
kolik veselých, smutných lidí může tudy jít,
kolik času dá se zde promarnit?
Autor Aangela, 11.09.2008
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

docela povedená básenka, akorát nevím, v poslední sloce, možná je to jen přepis, rým dobrej a myšlenka také není špatná

11.09.2008 20:23:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí