trest

trest

Anotace: .

Na duši jen stopa krvavá
a na mysli jakýsi divný sen
v hlavě vspomínka bolavá
a já nevím kdo vlastně jsem

Svět jak obláček páry se mi rozplývá
a život se mi ke konci rychle chýlí
prostě moc času už mi nezbývá
už budu žít jen maličkou chvíli

dnes utne mi přede všemi kat hlavu
bohužel za chříchy své pikat musím
chtěl bych ještě vidět své děti a mámu
vám všem se omlouvám odpuste mi prosím
Autor Barci, 11.09.2008
Přečteno 234x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Elisha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hodně pocitové dílkom, až na pár chybek, se mi to líbí.

26.09.2008 21:10:00 | NikitaNikaT.

Dost sugestivní, trochu po mě přešel mráz, ale byl to zřejmě záměr.Pěkný!

11.09.2008 21:47:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí